Werken bij Openbaar Onderwijs Groningen

Als medewerker ervaar je bij ons een prettige werkomgeving. Daar hechten wij veel belang aan, want je doet je werk het best op een gezonde en inspirerende plek. Wij houden van een persoonlijke benadering. Hier krijg je vertrouwen en tonen we waardering voor je inzet en prestaties.

 

Omdat wij uit meer dan 35 scholen bestaan in basisonderwijs, speciaal onderwijs en voortgezet onderwijs, krijg je volop kansen om je breed in te zetten. Of je nou werkt voor de klas, als onderwijsassistent, in het bestuur, als administratief medewerker of op het ondersteuningsbureau. Bij ons valt veel te kiezen!

Samen optrekken met andere scholen binnen onze organisatie, ervaringen delen en met elkaar leren maakt ons werk erg interessant. Docenten, leerkrachten en andere onderwijsmedewerkers op zoek naar afwisseling kunnen ervoor kiezen om intern te solliciteren op andere scholen binnen ons bestuur.

Je professioneel ontwikkelen

Wij leggen een sterke nadruk op de professionalisering van alle medewerkers: docenten, ondersteunend personeel en management. Als medewerker vorm je de basis van alles wat we doen. Jij geeft invulling aan de kwaliteit van het onderwijs en begeleidt jongeren in hun ontwikkeling.

We geven je de kans je voortdurend te blijven ontwikkelen. Zo stimuleren wij het volgen van opleidingen en nascholing, maar organiseren we ook zelf interessante activiteiten. Denk dan aan themabijeenkomsten en studiedagen gericht op diverse aspecten en ontwikkelingen in het onderwijs. Onze Openbaar Onderwijs Groningen Academie vervult hierin een belangrijke rol.

Meer informatie over werken in het onderwijs

Wil je meer weten over hoe het is om te werken in het onderwijs? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen of bekijk de informatie van het Onderwijsloket en debaanvanhetleven.nl

Vacatures

Ben je geïnteresseerd? We zetten regelmatig nieuwe onderwijsvacatures op onze website. Het aanbod loopt uiteen van docenten en leerkrachten tot IT'ers en communicatieadviseurs. Houd onze onderwijsvacaturebank dus goed in de gaten. Zijn er geen actuele vacatures, maar wil je wel je interesse kenbaar maken? Stuur dan een open sollicitatie.