Doe mee en #maakgeluid voor de examenleerlingen!

Je eindexamentijd; iedereen heeft daar een herinnering aan. Je laatste lesdag als scholier, hard leren en blokken, de geur in de examenhal, de spanning en dan… het verlossende telefoontje!

 

Hoe anders is dat dit jaar voor de leerlingen die examen zouden doen. Geen klamme handen en moeilijke vragen, geen 'laatste schooldag', geen groots afscheidsfeest of examenstunts. Natuurlijk willen we óók in deze bijzondere tijd speciale aandacht besteden aan alle examenleerlingen voor ze na de zomervakantie uitvliegen!

Beste ouders, broers, zussen, vrienden, buren, opa’s en oma’s, docenten en iedereen; laat - samen met ons - van je horen! Op 4 juni om 12 uur laten we samen horen en zien dat we deze mijlpaal voor alle examenleerlingen niet stilletjes voorbij laten gaan. We zijn trots op ze!

Doe buiten, binnen en online op alle mogelijke manieren mee: pak een toeter, mobieltje, speaker of confettikanon en #maakgeluid! En plaats jouw geluid, dansje of gejuich op sociale media met de hashtags #maakgeluid en #vlaggendag. Dan laten we met zijn allen zien hoe trots we op de leerlingen zijn.

Samen maken we een feestelijk gebaar voor alle leerlingen die vol goede moed aan hun laatste schooljaar begonnen, al veel eerder dan verwacht hun laatste schooldag hadden en hun schoolperiode bij ons niet konden afronden met een examen en natuurlijk de bijbehorende feestelijkheden.

Voor al onze examenleerlingen: we kijken terug op mooie jaren met jullie en wensen jullie alle geluk voor de toekomst!

Hartelijke groeten van alle docenten, rectoren en het bestuur van Openbaar Onderwijs Groningen.

Op donderdag 4 juni om 12.00 uur maken we samen geluid voor alle examenleerlingen!