Aanmeldformulier voorlichtingsavonden middelbare scholen

Nieuwsgierig naar de vo-scholen van Openbaar Onderwijs Groningen? Kom samen met je ouders langs op onze voorlichtingsavonden. Je stelt je eigen programma samen, zodat je op één avond informatie kunt krijgen over maximaal drie scholen van jouw voorkeur.

Van 22 - 25 november 2021 ben je, samen met je ouders, van harte welkom om een van de vijf voorlichtingsavonden bij te wonen. 

Programma

Tijdens de voorlichtingsavonden kun je kiezen van welke drie scholen jij informatie wilt krijgen. Iedere avond volgen we een vast programma. Dit ziet er als volgt uit:

17.30 - 18.00     Inloop
18.00 - 18.40     Ronde 1
18.50 - 19.30     Ronde 2
19.40 - 20.20     Ronde 3

Tijdens de presentaties krijg je informatie van docenten, leerlingen en teamleiders die op de betreffende school werken. En belangrijk; heb je een vraag, stel deze vooral! Zodat je straks de juiste keuze kunt maken.

Gastlocaties

Op onderstaande gastlocaties (vijf scholen verdeeld over de stad Groningen) ben je van harte welkom om kennis te maken met de drie scholen van jouw voorkeur.

Maandag 22 november 2021, Groningen centrum
Locatie: Praedinius Gymnasium, Turfsingel 82

Dinsdag 23 november 2021, Groningen Zuid
Locatie: Montessori Lyceum, Helper Brink 30

Woensdag 24 november 2021, Noordwest Groningen
Locatie: Kamerlingh Onnes, Eikenlaan 286

Donderdag 25 november 2021, Noordoost Groningen
Locatie: Werkman VMBO, Kluiverboom 1a

Donderdag 25 november 2021, Groningen Zuid & Ommeland
Locatie: Harens Lyceum, Kerklaan 39

Aanmelden

Via het aanmeldformulier kun je een voorlichtingsavond kiezen op basis van een datum/school. Vervolgens kun je een keuze maken uit de scholen waar je een presentatie van wilt zien. Je kunt hierbij maximaal drie keuzes aangeven.
Wil je een presentatie van Werkman VMBO of het Heyerdahl College bijwonen, dan moet je even goed kijken op welke dagen zij beschikbaar zijn. De andere scholen zijn op alle dagen aanwezig.
In de week van 15 – 19 november wordt het rooster met de aanvangstijd en de presentatie(s) van jouw/jullie keuze gemaild. Kijk voor de zekerheid altijd even in de spambox of map ongewenste mail of de mail is binnengekomen.

Aanmeldformulier

Klik hier voor de privacyverklaring