Open dagen

Beleef onze scholen!

Op onze scholen binnenkijken en sfeer proeven is natuurlijk de allermooiste manier om kennis te maken en elkaar te ontmoeten. Helaas kunnen we dit jaar vanwege corona de ‘traditionele’ open dag (open dagen) niet laten plaatsvinden. Daarvoor in de plaats bieden we de Beleefmaanden aan. Dit is een initiatief van scholenmarktgroningen.nl en biedt groep 8-leerlingen en ouders verschillende manieren om meer te weten te komen over onze scholen.

 

Groep 8-leerlingen

We hopen dat we dit jaar, na de vergaande lockdown, de groep 8-leerlingen in kleine groepjes op onze scholen mogen verwelkomen. Daarvoor moet je je van te voren wel aanmelden voor een bepaald tijdslot. Je komt dan op het gekozen moment naar een of meerdere van onze scholen, zodat je een indruk kunt krijgen van de sfeer en het gebouw.

Ouders

In verband met de coronamaatregelen kunnen ouders dit jaar helaas niet mee om de VO-scholen te bezoeken. De scholen organiseren voor hen verschillende online kennismakingssessies en vragenuurtjes.

Aanmelden voor activiteiten

Aanmelden voor een (online) kennismakingsbezoek doe je via de website scholenmarktgroningen.nl. Daar klik je op de school van je keuze en vind je onderaan de scholenpagina de aanmeldmogelijkheden.