Open dagen

Beleef onze scholen!

Op onze scholen binnenkijken en sfeer proeven is natuurlijk de allermooiste manier om kennis te maken en elkaar te ontmoeten. Samen met je ouder(s) een of meerdere scholen verkennen om te kijken welke school het beste bij jou past. We hopen natuurlijk dat de open dagen in januari en februari 'gewoon' door kunnen gaan. Dit houden we goed in de gaten. 

 

Open Dagen 

Kom en ontdek! Onze scholen vertellen je graag waar de kluisjes staan, hoe de kantine eruit ziet en hoe je scheikundeproefjes doet in een practicumlokaal!

Natuurlijk leggen leerlingen en docenten ook uit hoe het is om iedere dag van verschillende docenten les te krijgen of te wisselen tussen lokalen, welke onderwijssoorten er zijn en hoe een les eruit ziet. En wil je iets anders weten? Stel gerust je vraag. De leerlingen en docenten vertellen je er graag alles over.

Aanbod Open Dagen

Voor welke school je ook kiest, ze hebben allemaal een manier bedacht om jou kennis te laten maken met hun school. Voor het gemak hebben we alle data van de 'Open Dagen' op een rijtje gezet. Je vindt ze hieronder. 

 
Aanmelden Beleefmoment

Op de website Scholenmarkt Groningen hebben al onze scholen een eigen pagina. Via die pagina kun je je aanmelden voor de verschillende Beleefmomenten. Let op: voor sommige scholen worden de data van de activeiten op een later moment aangevuld. Niet alle scholen hebben meeloopactiviteiten.

Klik je op een van de scholen hieronder, dan kom je op hun eigen (aanmeld)pagina. Je kunt dan zelf kijken of de school van jouw keuze een Beleefmoment heeft en hoe je je hier voor kunt aanmelden.

Harens Lyceum
Heyerdahl College
Kamerlingh Onnes
Leon van Gelder
Montessori Lyceum Groningen
Montessori Vaklyceum
Praedinius Gymnasium
Simon van Hasselt
Stadslyceum
Topsport Talentschool Groningen
Werkman VMBO

Veel plezier!